Enkelt, smidigt och tryggt med företagsleasing

Företagsleasing

Oavsett om du vill leasa en eller flera bilar så har vi lösningen. Vi erbjuder olika slags alternativ för att ni ska hitta den som passar er bäst. Vi erbjuder finansiell leasing och operationell leasing där bilens samtliga kostnader ingår.  Möjligheten finns även att lägga till försäkring, vinterdäck och andra tillägg.

FINANSIELL LEASING – här kan du som kund påverka både löptid och restvärde. Genom att leasa bilen påverkas inte företagets likviditet och halva momsen är avdragsgill.

OPERATIV LEASING – En helhetslösning som löper över 36 månader med 0 SEK i kontantinsats. Garanterat restvärde, service, garanti, serviceavtal och mycket mer ingår i leasingen. När leasingperioden är slut lämnas bilen tillbaka till återförsäljaren. Samma månadskostnad under hela leasingperioden.

fördelar med leasing

36 månaders operationell leasing

3 års service

Minst 1 500 mil/år

Serviceavtal – Easy eller Fullservice

tillägg

Försäkring

Vinterdäck

Fler mil per år (gäller utvalda modeller)

Dieselvärmare

Dragkrok 

Andra tillval

För prisuppgifter - kontakta oss

veta mer?

Vill du veta om företagsleasing samt vilka olika alternativ som finns? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

*Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen. De personuppgifter som vi samlar in är namn, företag, telefonnummer, emailadress och vi gör det för att kunna behandla er förfrågan samt återkomma till er. Personuppgifterna sparas så länge ärendet är aktuellt och vi lämnar ej ut uppgifterna till en tredje part

ADRESS

Maskinvägen 14  931 37 Skellefteå

telefon

0910 71 07 77

Öppettider
Försäljning

Måndag – fredag 08.00 – 17.00

Lördag 10.00 – 15.00

VERKSTAD

Måndag – fredag 6:45 – 17:00

Boka service

OBS! Bokningen är ej slutförd förrän vi har bekräftat den.

*Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen. De personuppgifter som vi samlar in är namn, företag, telefonnummer, emailadress och vi gör det för att kunna behandla er förfrågan samt återkomma till er. Personuppgifterna sparas så länge ärendet är aktuellt och vi lämnar ej ut uppgifterna till en tredje part.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.