Är det dig vi söker?

Bli vår nästa medarbetare!

Servicerådgivare

Kan du mer om människor än bilar?
Bilen är viktig för många av oss. Att den inte fungerar som den ska kan vara frustrerande. Då behöver man en trygg och serviceinriktad person att vända sig till. Den personen söker vi just nu. Den som går igång på att lösa problem och skapa bra kundrelationer. Den som ser till att allt blir bra igen. Servicerådgivaren är länken mellan kunden och verkstaden som ser till att våra kunder får den service de kan förvänta sig och lite till.

BILMEKANIKER/ FORDONSTEKNIKER

Vi söker två drivna, självgående och nyfikna bilmekaniker/ fordonstekniker till vår verkstad. Hos Forsbergs bil får du möjligheten att bli en del av ett glatt gäng som sätter kunden i första rummet. Vi erbjuder en omväxlande roll med stora utvecklingsmöjligheter och arbetar mycket med kompetensutveckling inom företaget.

Vill du jobba med oss?

Vi är alltid intresserad av människor som kan stärka vårt team. 

Hittar du inget ledig jobb just nu så skicka oss en spontanansökan! 

Sofia Lundstedt
VD, Forsbergs Bil
ADRESS

Maskinvägen 14  931 37 Skellefteå

telefon

0910 71 07 77

Öppettider
Försäljning

Måndag – fredag 08.00 – 17.00

Lördag 10.00 – 14.00

VERKSTAD

Måndag – fredag 7.00 – 17:00

Dag för röd dag stänger bilförsäljning, service och reservdelar kl. 15.00

 

Boka service

OBS! Bokningen är ej slutförd förrän vi har bekräftat den.

*Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen. De personuppgifter som vi samlar in är namn, företag, telefonnummer, emailadress och vi gör det för att kunna behandla er förfrågan samt återkomma till er. Personuppgifterna sparas så länge ärendet är aktuellt och vi lämnar ej ut uppgifterna till en tredje part.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.