Servicerådgivare

Bli vår nästa medarbetare!

Servicerådgivare

1 tjänst

Kan du mer om människor än bilar?
Bilen är viktig för många av oss. Att den inte fungerar som den ska kan vara frustrerande. Då behöver man en trygg och serviceinriktad person att vända sig till. Den personen söker vi just nu. Den som går igång på att lösa problem och skapa bra kundrelationer. Den som ser till att allt blir bra igen. Servicerådgivaren är länken mellan kunden och verkstaden som ser till att våra kunder får den service de kan förvänta sig och lite till.

En positiv personlig läggning är förstås viktigt. Men så hamnar du också i ett positivt gäng. Forsbergs Bil är det unga, pigga bilföretaget som lever för att skapa ett tryggt och bra bilägande. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Som servicerådgivare på Forsbergs Bil i Skellefteå har du daglig kontakt med kunder över disk, via telefon och mail. Du ansvarar för att planera och leda mekanikernas arbete i verkstaden samt kontakten med både sälj- och reservdelsavdelningen. Arbete med garanti och försäkringsärenden är också en del av dina arbetsuppgifter.

Du kommer att ha goda förutsättningar att ge kunden en bra upplevelse då du har kontakten med kunden genom hela service/reparationsprocessen av dennes bil.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som har ett intresse av att vårda gamla och nya relationer. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad och har du dessutom ett allmänt bilintresse så är det ett plus. Du är van att arbeta med en dator och ser det administrativa som en naturlig del av arbetet.

Som person är du en trevlig och framåt person, samtidigt är du strukturerad i ditt arbete och i dina processer.

Vi sätter ett stort värde i dina personliga egenskaper och att du är en god representant för företaget.

B-körkort är ett krav.

Omfattning:

Heltid, tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-01-06
Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering samarbetar Forsbergs Bil med Wikan Personal.
Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult Tomas Vidmark, 0910-77 09 82.

Vill du jobba med oss?

Vi är alltid intresserad av intressanta människor som kan stärka vårt team. 

Hittar du inget ledig jobb just nu så skicka oss en spontanansökan! 

Tobias Lundgren
VD, Forsbergs Bil
ADRESS

Maskinvägen 14  931 37 Skellefteå

telefon

0910 71 07 77

Öppettider
Försäljning

Måndag – fredag 08.00 – 17.00

Lördag 10.00 – 15.00

VERKSTAD

Måndag – fredag 6:45 – 17:00

Boka service

OBS! Bokningen är ej slutförd förrän vi har bekräftat den.

*Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen. De personuppgifter som vi samlar in är namn, företag, telefonnummer, emailadress och vi gör det för att kunna behandla er förfrågan samt återkomma till er. Personuppgifterna sparas så länge ärendet är aktuellt och vi lämnar ej ut uppgifterna till en tredje part.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.